Compostfabriek en Farmercy op Dutch Design Week 2015

Dit jaar zijn De Compostfabriek en de fotoserie Farmercy tijdens de DDW te zien bij het gezellige café de Hoogste Tijd in Eindhoven. De expositie is onderdeel van het programma Horeca Meets Design waarbij horeca gelegenheden werden gekoppeld aan ontwerpers. Het café bevindt zich op Vrijstraat 38, midden in het centrum.

compostfabriek Farmercy

Workshops Composteren kun je leren

Deze zomer heb ik met veel plezier workshops over composteren mogen geven bij De Daktuin Utecht en De Groene Week in Nijmegen (randprogrammering Radboud Universiteit). Weet jij of heb jij ook een leuke plek voor een workshop over compost of andere vormen van hergebruik? Neem contact op via info@moniekvanderhoorn.nl

workshop

Siersuiker in de Viva

Het SierSuiker project werd opgemerkt door de Viva en staat deze week in het tijdschrift.

Siersuiker in Viva

Te koop op Etsy!

Een deel van mijn producten is nu ook te koop op Etsy!

Hier is Utrecht op de Dutch Design Week

Inmiddels zit het er al weer op, maar wat een week was het! Veel mensen gesproken en leuke reacties gehad. En nu ook eens een kijkje achter de schermen gehad bij Neerlands grootste design evenement. Hier is Utrecht is weer veilig thuisgekomen, en binnenkort weer klaar voor nieuwe avonturen.

DDW compostfabriek

Rhizzo De Supermarkt

De wormen van De Compostfabriek hebben het veilige Utrecht verruild voor het nieuwe spannende Amsterdam-Noord. Bij De Supermarkt, georganiseerd door Rhizomatic zullen ze de komende maanden door de wijk heen reizen. Dit zal gebeuren in een zeecontainer. De Supermarkt is een exporuimte, winkel en plek voor lezingen, films en boeken in een. Alles heeft te maken met voedsel en de toekomst hiervan. De wormen moeten nog even wennen aan de nieuwe plek maar hebben zin om weer flink te werken. Komt dat zien!

De supermarkt met De Compostfabriek zijn te zien op: Voltt Festival 30 augustus Open Coop/Food coop 5 t/m 21 september Modestraat/broedplaats/Rhizomatic Projectspace 21 september t/m 20 november

Rhizzo expo2

Broei

De Compostfabriek is nu ook te zien in Broei, het gezelligste cafeetje aan de Oosterkade in Utrecht. Er valt veel te smullen, en nu dus ook voor de wormen!

Bij Broei

Afstudeerexpositie

Voor degenen die het gemist hebben; bij deze de foto's van De Compostfabriek tijdens de eindexpositie op de HKU. De kleine kruipers waren hard aan het werk en trokken veel bekijks. Binnenkort gaan ze een waar nomaden bestaan leiden, hou ze in de gaten! Overal is organisch 'afval', dus overal is werk voor De Compostfabriek.

torens expo torens expo2 Lees verder →